Pánik Párizsban: Így menekültek a bárból a vendégek - fotók a Ritz Hotelben történt drámáról

Több millió euró értékű ékszert rabolt el szerda este öt fegyveres a párizsi Ritz luxusszállóból, miután fejszével betörték a hotel kirakatait - közölték rendőrségi források.

Az öt férfi este fél 7-kor lépett akcióba a belvárosi Vendome téren álló luxushotelnél, amelyet számos ékszerbolt vesz körül. „A környékbeli neves ékszerboltok a Ritz kirakataiban állítják ki az ékszereiket” – hangsúlyozta a rendőrség. Rendőrségi források szerint a támadók fejszével betörték a szálló kirakatait, majd onnan kiemelték az ékszereket – írja az MTI.

– Egyenesen a hátsó ajtótól futott előre, közvetlenül az apám előtt elhaladva. A kezében fejsze volt – számolt be a CNN-nek az egyik elkövetőről egy szemtanú, aki épp a szüleivel iszogatott a hotel bárjában a történtekkor. – A pincér azonnal becsukta az ajtót, kulcsra zárta, majd mindenkit a bár hátsó konyhájához terelt.

A szemtanú szerint kívülről kiáltozásokat és legalább tíz lövést lehetett hallani.

(Korábbi cikkünket a támadásról ide kattintva olvashatja el)

A BFM hírtelevízió értesülése szerint a három őrizetbe vett férfi párizsi lakos, a másik két tettest még keresi a rendőrség.Forrás: http://www.blikk.hu/galeria/lovoldozes-es-rablas-a-parizsi-ritz-hotelben-igy-menekultek-a-barbol/37yvns7

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn