Fucsovics döntős Canberrában

Fucsovics Márton az osztrák Jürgen Melzer elleni mérkőzésen az ATP Challenger nemzetközi tenisztorna döntőjében

Fucsovics Márton az osztrák Jürgen Melzer elleni mérkőzésen az ATP Challenger nemzetközi tenisztorna döntőjében

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Ahogy azt várni lehetett, Fucsovics Márton magyar idő szerint péntek hajnalra virradóra bejutott a canberrai challengerverseny döntőjébe. Annyira azért nem volt könnyű dolga. A magyar szövetség honlapja azt írja, a ranglistán 384. Maxime Janvier az első szettben is nagyot küzdött ellene, egy adogatását is elvette. Sőt, a második játékot 6-4-re a francia nyerte.

A mindent eldöntő szettben viszont nem remegett a magyar játékos keze, és végül 6-3, 4-6, 6-2-vel lépett a fináléba. Ott Andreas Seppi vár rá, aki mindössze két hellyel van hátrébb a ranglistán a 85. Fucsovicsnál.

A magyar teniszező jövő héten már az Australian Open főtábláján szerepel a moldáv Radu Albot ellen, akit eddig háromszor is legyőzött egy vereség ellenében. Másik magyar férfiversenyzőnk, Piros Zsombor sajnos nem lesz ott, ugyanis a selejtező második fordulójában elvérzett Björn Fratangelóval szemben (6-3, 6-4). Korábbi, új-kaledóniai és az első fordulóbeli győzelmei így is a bravúr kategóriába sorolhatók.Forrás: http://mno.hu/sport/fucsovics-dontos-canberraban-2439628?utm_source=feed&utm_medium=rss

MNO

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn